De winkel

De baby & kids lifestyle shop met leuke spullen en hippe kleertjes voor je kleine deugniet

Castard is een baby- en kinderspeciaalzaak voor leeftijd van 0 tot 6 jaar.  We bieden, in een winkel van ruim 650 m², alles aan voor de toekomstige ouders.  Alsook de winkel te Diksmuide biedt ruimte aan 1000 m² winkelplezier!

Het aanleggen van geboortelijstjes is dan ook onze specialiteit.  Met mijn bijna 10 jaar ervaring in de babywereld heb ik heel wat kennis opgebouwd en kan ik toekomstige ouders dan ook een grote meerwaarde bieden om door het babybos landschap, de bomen te zien. 

Onze winkel is een gezellige ruimte waar we onze klanten onderdompelen in een huiselijke winkel, met sfeervolle hoekjes waar je de allermooiste spullen kunt terugvinden.

Familiale gezelligheid troef!

Ook onze vergaderruimte om met klanten een lijstje aan te leggen, is dan ook gezellig ingericht met warme materialen. 

Op de eerste verdieping kan je onder andere ook onze babyspa terugvinden, ook hier spelen we terug in op beleving en gezelligheid voor mama in spe en jonge ouders die met hun kleine castard komen brubbelen. 

We baten Castard ook zelf uit , waardoor we een sterke familiale band creëren en een persoonlijke aanpak aan onze klanten kunnen meegeven.

Castard is alles onder één dak, een totaal beleving voor de klant.

Wist je dat we ook beschikken over een 

bovenverdieping?