Kinderproducten in een Scandinavisch jasje

  Kinderproducten in een Scandinavisch jasje

  Done By Deer is een Deens bedrijf, opgericht in december 2014 door designer Helena Hjorth. Zij leggen met dit bedrijf hun focus op moderne lifestyle producten gericht naar gezinnen met baby’s en kleuters. Done By Deer legt in hun kinderproducten de focus op fun én scandinavisch design. 

   

  Etenstijd met Done By Deer


  Eten doe je met de eetsetjes van Done By Deer. De siliconen bordjes hebben verschillende leuke vormen en zijn opgedeeld in meerdere vakjes. Zo blijft het eten mooi gescheiden. Heeft jouw kapoen zijn of haar bordje helemaal leeg gegeten? Dan ziet hij of zij een super leuke olifant, krokodil of een bord in de vorm van een visje.

  Speelt jouw kleintje wel eens tijdens het eten? Dan zijn deze siliconen bordjes zeker iets voor jou! Als je dit eetbord op de tafel drukt (glad oppervlak), zuigt het zich vast. Zo kan jouw kapoen zijn of haar bordje flink op eten zonder al te veel te knoeien.

  Verder biedt Done By Deer oneindig veel spelplezier met een leuke schommel of een puzzel. Benieuwd naar de items die wij selecteerden van dit merk? Shop ze hier!