Geboortelijst info

Gespecialiseerd in het aanleggen van geboortelijsten!

Verwachten jullie een kindje en wensen jullie graag een geboortelijst aan te leggen voor je toekomstige spruit? Dan dompelen wij je graag onder in de wondere wereld van leuke en praktische babyspullen.

Bij Castard te Diksmuide dragen we een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel en werken daarom steeds op afspraak. Vergezeld van een koffie en wat lekkers nemen we graag de tijd om samen te bekijken wat jullie reeds hebben van babyuitzet, wat jullie nog nodig hebben, welke merkjes jullie voorkeur wegdragen, ... Om zo tot jullie droomgeboortelijst te komen!

Wanneer ?

Je contacteert ons best wanneer je ongeveer 4 à 5 maand zwanger bent. Dan bekijken we samen wanneer jullie best langskomen voor een afspraak en is er nog voldoende tijd om bepaalde producten voor jou te bestellen (zoals buggy, bedje, autostoel, ...). 

Wat bieden we? 

We brengen meer dan 200 baby & kids merken samen onder één dak, wat goed is voor meer 1000m² in de winkel te Diksmuide

-  spulletjes op voorhand in huis

-  gratis newbornfoto shoot

-  online of in de winkel te bekijken

-  persoonlijk en gratis babyadvies & begeleiding 

-  levering aan huis mogelijk

One-stop shop Castard

Wist je dat je ook je naast het leggen van een geboortelijst , ook bij ons terecht kan voor het ontwerp van je geboortekaartje? Zo vind je bij ons écht alles wat je nodig hebt voor je baby'tje. Gaande van babykamers, kinderwagens, flesjes tot kleding en speelgoed.

Tot het samenstellen van de doopsuikers op maat van wat jullie willen!  Hoe makkelijk is dat!  Alles onder 1 dak!

Wens je meer info over een geboortelijst bij Castard? Aarzel dan niet ons een mailtje sturen (geboortelijsten@castard.be) of ons een belletje te geven (051 32 23 49). Wij bezorgen je dan met veel plezier wat meer uitleg!

We bewaren de spulletjes van je pasgeboren spruit in onze

geboortehuisjes

Geboortekaartjes & doopsuikers

Wist je dat wij ook je geboortekaartje met bijpassende doopsuikers kunnen verzorgen? 

 

We werken hiervoor volledig op de maat en wensen van de klant!  We starten met een verkennend gesprek waar we zoveel mogelijk informatie trachten te verzamelen naar stijl, sfeer, de klant zelf, .... en hiermee gaan we verder aan de slag om tot het perfecte geboortekaartje te komen die past met de perfect aangelegde geboortelijst!  

 

Neem vrijblijvend met ons contact op om onze werking hieromtrent te ontdekken!

 

Mail ons op info@castard.beWe helpen je graag verder!