26

februari

Thule, hét merk voor het actieve gezin

Thule is hét merk bij uitstek voor het actieve gezin. Wandelen, joggen, fietsen of zelfs langlaufen met je kleine castard, Thule maakt het mogelijk! Comfort en veiligheid staan hierbij voorop.

Kinderwagens

Een Thule kinderwagen is ideaal om overal comfortabel heen te gaan. Overal, altijd, elk seizoen. In de stad, in het bos of op het strand. Van baby tot peuter, met broertjes of zusjes of tweelingen. Voor iedereen is er een juiste Thule kinderwagen.

Fietskarren

Of het nu gaat om wandelen, fietsen, joggen of langlaufen, met  de Thule multisportieve trailers of fietskarren kan je je passie delen met je kids ongeacht het seizoen en ongeacht de ondergrond.

Fietszitjes 

De Thule fietszitjes zijn ideaal voor de dagelijkse fietsritjes of voor avonturen met het gezin. Veilig, makkelijk te gebruiken en comfortabel, of de rit nu kort is of lang. 

Kinderdragers

Een Thule kinderdrager is de ideale kinderdrager. Veilig en comfortabel voor jou én je kleintje, zo beleven jullie samen een perfecte dag onderweg.

Wens je meer uitleg over het aanbod van Thule? Spring gerust binnen. We staan je graag bij met raad en advies. 

 

 

 

iets voor jou?

They see me strollin'

They see me strollin'

Kinderwagens en buggy's? Die vind je bij Castard op de verdieping van de winkel! Je kan er tal van wandelwagens bezichtigen en uitgebreid testen. Vragen? Wij zijn er om je te helpen. Zo vinden we vast en zeker de kinderwagen die perfect bij jou past!

Lees meer