03

mei

Rosé s'il vous plait

Om de geboorte van hun eerste spruit aan te kondigen kozen de mama en papa van Juliette resoluut voor het thema rosé! In combinatie met marmer resulteerde dit in een elegant geboortekaartje en dito doopsuikertjes!

Voor zij die het nog niet wisten: Castard verzorgt sinds enige tijd ook geboortekaartjes en doopsuikers! Op basis van een leuke babbel werken we steevast unieke kaartjes en conceptjes uit voor mama's en papa's in spe.

In de toekomst zal je dan ook geregeld enkele van onze realisaties zien passeren op de blog.

Vandaag in de kijker: Juliette!

De mama en papa van Juliette kozen resoluut voor het thema rosé. Voor het kaartje gingen we voor een marmeren achtergrond in combinatie met een elegant lettertype in rosé folie. De achterkant hielden we strak en elegant.

Rosé all the way! Ook de doopsuikertjes! Zo werkten we een flesje roséwijn op maat uit, volledig in lijn met het geboortekaartje. Voor de zoetebekjes waren er snoepjes in rosétinten. Daarnaast presenteerden we een rosé lippenbalsem in een stolpje, op een bedje van roze lentilles.

Wens je meer info over onze manier van werken, prijzen of realisaties? Aarzel dan zeker niet eens binnen te springen of een mailtje te sturen naar evi@castard.be.

 

 

 

iets voor jou?

They see me strollin'

They see me strollin'

Kinderwagens en buggy's? Die vind je bij Castard op de verdieping van de winkel! Je kan er tal van wandelwagens bezichtigen en uitgebreid testen. Vragen? Wij zijn er om je te helpen. Zo vinden we vast en zeker de kinderwagen die perfect bij jou past!

Lees meer