24

februari

Opendeurdagen bij Castard op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 maart

1, 2 en 3 maart is het zover! Dan zijn het opendeurdagen bij Castard. Naar goede gewoonte geniet je dan uiteraard van enkele dolle acties. Wij lichten ze voor jullie graag even toe!

15% korting op de zomercollectie

 

Spring is in the air! En daarbij horen uiteraard leuke, kleurrijke, frisse nieuwe outfits voor jullie castard. Bij ons vind je een ruime keuze aan leuke, hippe, comfortabele en betaalbare kleertjes van maatje 50 tot en met maatje 98. O.a. de leuke kleertjes van Tumble 'n Dry, Noppies, Babystyling, B.E.S.S., Organic Zoo en Jollein hangen bij ons in de rekjes.

Tijdens onze opendeurdagen geniet je van 15% korting op de volledige nieuwe collectie!

 

 

20% waardebon

 

Heb je je zinnen gezet op een babykamer, park en/of kinderwagen? Dan MOET je zeker eens binnenspringen tijdens onze opendeurdagen! Bestel je dan een park, babykamer en/of kinderwagen, dan krijg je een waardebon van maar liefst 20% van het totale bedrag.

Koop je dus bijvoorbeeld een babybedje en commode aan ter waarde van 800 euro, dan krijg je van ons een waardebon van 160 euro die je vrij kunt besteden in de winkel.

 

 

Gratis voetenzak én 20% waardebon bij aankoop van een Mutsy kinderwagen

Bij aankoop van een Mutsy kinderwagen krijg je bovenop de waardebon van 20% nog eens een gratis bijpassende voetenzak.

Kom dus gerust eens langs en wij leggen jullie de verschillende Mutsy modellen haarfijn uit.

 

 

Outlethoek

Bovendien nemen we tijdens de opendeurdagen afscheid van heel wat toonzaalmodellen en oude collecties. Je geniet van kortingen tot 60%!

 

Opendeurdagen @ Castard

Wanneer?

Vrijdag 1 maart van 10 tot 18u

Zaterdag 2 maart van 10 tot 18u

Zondag 3 maart van 10 tot 12u30

Waar?

Diksmuidsesteenweg 344

8800 Roeselare

 

C U then!

 

iets voor jou?

They see me strollin'

They see me strollin'

Kinderwagens en buggy's? Die vind je bij Castard op de verdieping van de winkel! Je kan er tal van wandelwagens bezichtigen en uitgebreid testen. Vragen? Wij zijn er om je te helpen. Zo vinden we vast en zeker de kinderwagen die perfect bij jou past!

Lees meer