13

maart

Opendeurdagen bij Castard op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 maart!

Op 16, 17 en 18 maart zijn het opendeurdagen bij Castard te Roeselare! Dan kan je bij ons terecht voor dolle kortingen & acties, leuke wedstrijden, heel wat animo en een overheerlijk smulbuffet voor klein én groot!

Wanneer zijn het opendeurdagen bij Castard?

Vrijdag 16 maart van 10 tot 18u

Zaterdag 17 maart van 10 tot 18u

Zondag 18 maart van 10 tot 18u

 

Wat valt er te beleven?

2+1 op kleding

Tijdens de opendeurdagen geniet je van dolle kortingen op de zomercollectie 2018. Bij aankoop van 3 stuks krijg je het goedkoopste item helemaal gratis en voor niets! Alle merken gaan mee.

Opgelet! Enkel op badkledij, zonnehoedjes & petjes en schoentjes geldt de actie niet.

 

Gratis mommy bag bij aankoop van een kinderwagen

Ontdek tijdens de opendeurdagen onze ruime keuze aan kinderwagens. Vind je dé geknipte kinderwagen bij Castard? Dan krijg je er van ons een gratis Mommy Bag bovenop. De roze? De blauwe? De ecru of toch maar de zwarte? Jij kiest de kleur van je gratis Mommy Bag.

Bovendien krijg je er bij aankoop van een Mutsy kinderwagen nog een gratis matching voetenzak bovenop. Zotjes!

 

Gratis tipi bij aankoop van een baby- of kinderkamer

Naast heel wat kinderwagens vind je bij Castard ook heel wat leuke baby- en kinderkamers. Koop jij tijdens de opendeurdagen voor 1.000 euro aan meubelen dan zorgen wij dat de kamer meteen ook gedecoreerd is! Je krijgt van ons immers een gratis tipi van Trixie. Welk motiefje vraag je? Jij kiest!

 

Lenteschoonmaak!

Bij Castard brengen we jullie graag de nieuwste collecties en concepten, maar dat betekent ook dat we afscheid moeten nemen van een aantal toonzaalmodellen. Deze gaan dan ook de deur uit aan ronde prijzen!

 

Smulbuffet voor klein én groot

Van al dat shoppen krijgt een mens honger. Vandaar dat je te allen tijde kan smullen van ons buffet vol lekkers. Denk ijsjes, denk snoepjes, denk popcorn, ... denk niet aan de calorieën! :)

 

Kinderanimatie en leuke kinderhoek!

Tijdens onze opendeurdagen wordt de kinderhoek omgetoverd tot een heuse activiteitenhoek met tal van leuks voor de kids. Bovendien verwelkomen we op zaterdag van 15 tot 17u een ballonnenclown die ballonnen omtovert in de leukste creaties! Zondag kunnen de kids tussen 15u en 17u dan weer een stoere of schattige airbrush tattoo laten zetten.

Zaterdag 17 maart: van 15 tot 17u ballonnenclown

Zondag 18 maart: van 15 tot 17u airbrush tattoos

 
 

Win een Ergobaby Omni 360 draagzak

En als kers op de taart maakt elke klant kans om de Omni 360 draagzak van Ergobaby ter waarde van 189 euro te winnen. Kom dus zeker je kans wagen!

 
 

 

iets voor jou?

Super Petit: leuk én praktisch!

Super Petit: leuk én praktisch!

Super Petit is een Frans merkje dat praktische maar bovenal leuke artikelen ontwerpt voor zowel jong als oud. Hun topper? De siliconen placemat die je kan inkleuren en nadien gewoon weer kunt afwassen!

Lees meer