201709117573-3.jpg

Thule, hét merk voor het actieve gezin

Thule is hét merk bij uitstek voor het actieve gezin. Wandelen, joggen, fietsen of zelfs langlaufen met je kleine castard, Thule maakt het mogelijk! Comfort en veiligheid staan hierbij voorop.

Lees meer
9F705911-BB69-40A8-BFC0-D783D93C5B4F.jpg

Vive la vie! Vive Jack Odile!

Castard had de eer en het genoegen om zowel de geboortelijst als de kaartjes en doopsuiker te mogen verzorgen voor bekend tv-gezicht Karl Vannieuwkerke en zijn vriendin Caroline. Benieuwd naar het resulaat? Neem dan snel een kijkje!

Lees meer
globes.jpg

Rosé s'il vous plait

Om de geboorte van hun eerste spruit aan te kondigen kozen de mama en papa van Juliette resoluut voor het thema rosé! In combinatie met marmer resulteerde dit in een elegant geboortekaartje en dito doopsuikertjes!

Lees meer
NieuwsbriefCrazyDeals1rgb.jpg

Koopjes, koopjes, koopjes!

De solden zijn gestart en ook bij Castard kan je koopjes op de kop tikken! Zo geniet je meteen van 40% korting op de volledige wintercollectie. Ontdek alle koopjes hier!

Lees meer
Nieuwsbrief101218-fotoblog.jpg

Kom jij late night X-MAS shoppen bij Castard?

Op donderdag 13 december kan je bij Castard gezellig komen kerstshoppen van 18 tot 21u! Wij zorgen alvast voor een lekker hapje, drankjes en een leuke kerstsfeer! Daarnaast geniet je ook van tal van dolle Christmas deals!

Lees meer
mutsynio.jpg

Eindejaarsactie bij Mutsy

Bestel je nog voor de feestdagen jouw Mutsy kinderwagen dan krijg je er een eindejaarspakket van maar liefst 180 euro gratis bovenop!

Lees meer
Homegrootblok-1jaar.jpg

Castard 1 jaar - vier jij met ons mee?

Op 11 november wordt Castard 1 jaar en dat vieren we met een groots verjaardagsfeest op vrijdag 9 november. Kom mee vieren met ons van 18 tot 21u en geniet van dolle acties, een hapje en een of meerdere drankjes, leuke beats, ... en TAART!

Lees meer
FlyerLateNightShoppingmailingrgb.jpg

Late Night Shopping @ Castard | 9 mei van 17u tot 21u

Neem je agenda bij de hand en noteer alvast 9 mei! Want dan is het immers Late Night Shopping bij Castard. Van 17 tot 21u kan je niet enkel naar hartenlust shoppen, maar kan je ook genieten van een hapje & drankje met zwoele zomervibes op de...

Lees meer
boven.jpg

They see me strollin'

Kinderwagens en buggy's? Die vind je bij Castard op de verdieping van de winkel! Je kan er tal van wandelwagens bezichtigen en uitgebreid testen. Vragen? Wij zijn er om je te helpen. Zo vinden we vast en zeker de kinderwagen die perfect bij jou past!

Lees meer
BeachBandits-blogfoto.jpg

Veilig in de zon met Beach & Bandits

Op zoek naar leuke, coole en speelse badkleding voor je kleine Castard? Dan is het merk Beach & Bandits vast iets voor jou! Bovendien zijn de zwempakjes en zwembroekjes UV-proof en houden ze maar liefst 97,5% van de zonnestralen tegen.

Lees meer
Super_Petit_space_2.jpg

Super Petit: leuk én praktisch!

Super Petit is een Frans merkje dat praktische maar bovenal leuke artikelen ontwerpt voor zowel jong als oud. Hun topper? De siliconen placemat die je kan inkleuren en nadien gewoon weer kunt afwassen!

Lees meer
afbeeldingblogpost.jpg

Castard is EXTRA open!

Met de feestdagen in het verschiet opent Castard uitzonderlijk de deuren op zondag 24 december van 10 tot 14u en op dinsdag 26 december van 10 tot 18u. Jullie zijn in ieder geval van harte welkom!

Lees meer
ChristmasFlyerCastardinstagramaangepast.jpg

Santa Claus is coming to ... Castard!

Zondag 17 december krijgen we hoog bezoek bij Castard. Niet alleen kan je gezellig komen Christmas shoppen tussen 14u en 18u00, maar we verwelkomen bovendien de kerstman vanaf 15u00. Én hij heeft een verrassing voor elk kindje!

Lees meer
Home-blogfoto.jpg

Bob & Blossom, voor broers en zussen

Ken je Bob & Blossom al? Dit merkje uit de UK ontwerpt hele leuke sweaters en t-shirts voor broers en zussen. Heel leuk om je castards samen te fotograferen of om bijvoorbeeld een zwangerschap aan te kondigen!

Lees meer