FlyerLateNightShoppingmailingrgb.jpg

Late Night Shopping @ Castard | 9 mei van 17u tot 21u

Neem je agenda bij de hand en noteer alvast 9 mei! Want dan is het immers Late Night Shopping bij Castard. Van 17 tot 21u kan je niet enkel naar hartenlust shoppen, maar kan je ook genieten van een hapje & drankje met zwoele zomervibes op de...

Lees meer
boven.jpg

They see me strollin'

Kinderwagens en buggy's? Die vind je bij Castard op de verdieping van de winkel! Je kan er tal van wandelwagens bezichtigen en uitgebreid testen. Vragen? Wij zijn er om je te helpen. Zo vinden we vast en zeker de kinderwagen die perfect bij jou past!

Lees meer
BeachBandits-blogfoto.jpg

Veilig in de zon met Beach & Bandits

Op zoek naar leuke, coole en speelse badkleding voor je kleine Castard? Dan is het merk Beach & Bandits vast iets voor jou! Bovendien zijn de zwempakjes en zwembroekjes UV-proof en houden ze maar liefst 97,5% van de zonnestralen tegen.

Lees meer
Super_Petit_space_2.jpg

Super Petit: leuk én praktisch!

Super Petit is een Frans merkje dat praktische maar bovenal leuke artikelen ontwerpt voor zowel jong als oud. Hun topper? De siliconen placemat die je kan inkleuren en nadien gewoon weer kunt afwassen!

Lees meer
afbeeldingblogpost.jpg

Castard is EXTRA open!

Met de feestdagen in het verschiet opent Castard uitzonderlijk de deuren op zondag 24 december van 10 tot 14u en op dinsdag 26 december van 10 tot 18u. Jullie zijn in ieder geval van harte welkom!

Lees meer
ChristmasFlyerCastardinstagramaangepast.jpg

Santa Claus is coming to ... Castard!

Zondag 17 december krijgen we hoog bezoek bij Castard. Niet alleen kan je gezellig komen Christmas shoppen tussen 14u en 18u00, maar we verwelkomen bovendien de kerstman vanaf 15u00. Én hij heeft een verrassing voor elk kindje!

Lees meer
Home-blogfoto.jpg

Bob & Blossom, voor broers en zussen

Ken je Bob & Blossom al? Dit merkje uit de UK ontwerpt hele leuke sweaters en t-shirts voor broers en zussen. Heel leuk om je castards samen te fotograferen of om bijvoorbeeld een zwangerschap aan te kondigen!

Lees meer